5 April FuckUp Night Nijmegen

5 April FuckUp Night Nijmegen

Fuck Up Night

NIJMEGEN – Laat je meeslepen door de grootste misstappers van Judith van Dam HomEvap, Hubert Bruls en Han van Krieken tijdens de FuckUp Night. Deze bijeenkomst is dinsdag 5 april 2022 in het Collegezalencomplex (CC1) in Nijmegen, aanvang 19.00 uur. Afsluitend borrel in het Cultuurcafé van de Radboud om na te praten over menselijke fouten. 

De FuckUp Night is een avond waarin succesvolle ondernemers en bestuurders hun grootste blunders delen. Een zaal vol met studenten en jonge ondernemers komt samen om te zien dat ook zij alleen maar leren van de fouten die zij in hun carrière maken. 

“In de hedendaagse maatschappij heerst er een enorme prestatiedruk onder jongeren. Er wordt een patroon gecreëerd door zowel de individu als de maatschappij om het perfecte, maar onrealistische beeld te tonen aan de buitenwereld. Vergeten wordt dat fouten maken juist een factor voor succes is. Zo hebben ook Hubert Bruls en Han van Krieken enkele misstappen gemaakt binnen hun carrière. Het is tijd om deze verhalen te delen. Om te inspireren dat fouten maken heel menselijk en vooral heel belangrijk is”, aldus de organisatie.

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (Centrum van Ondernemerschap), Radboud Universiteit & Radboudumc (Mercator Launch en Studenten Welzijn) en StartUp Nijmegen hebben op 16 november een programma met Hubert Bruls (burgemeester Gemeente Nijmegen), Han van Krieken (rector magnificus RU), Jorg Rijkschroeff (oprichter Sit & Heat) en Judith van Dam (CEO HomeVap) klaargezet voor studenten en ondernemers. 

 Aanmelding kan via eventbrite  link: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-vukup-night-171836957967?aff=persberich 

nl_NLDutch