koelt
bevochtigt
gezonder binnenklimaat
energiezuinig
  • Direct aan te sluiten op de WTW of niet zichtbaar geplaatst
  • Werkt automatisch
  • Minimaal onderhoud
  • Lage gebruikskosten

Energiezuinige luchtbevochtiger en koeler

De innovatieve bevochtiger van HomEvap verhoogt het comfort in elke leef- en werkomgeving en zorgt voor een gezond binnenklimaat. Nooit meer prikkende ogen, geïrriteerde neus of statische elektriciteit vanwege droge lucht. Mensen met astma hebben veel baat bij een goede luchtbevochtiger. HomEvap reduceert stof en zorgt voor een constante en gezonde luchtvochtigheid in de woon- en werkomgeving. Daarnaast beschermt een goede luchtvochtigheid uw meubilair, kostbare kunst, houten vloeren en muziekinstrumenten.

Veilig en gezond
De bevochtiger is standaard uitgerust met een heater voor meer rendement en een legionellafilter voor een veilig en gezond binnenklimaat. Direct aan te sluiten op iedere WTW of als stand alone uitgerust met een fanbox.

Aangenaam binnenklimaat
Kunt u uw leef- of werkomgeving niet goed koelen, dan is de HomEvap Koeler de uitkomst. Dit duurzame apparaat zorgt in elke woon- en werkomgeving voor voldoende koeling voor een aangenaam binnenklimaat waardoor u bijvoorbeeld weer lekker kunt slapen tijdens de warme zomerse periode.

Nieuws

2 januari 2018
HomEvap neemt deel aan de VSK van 6 tot en met 9 februari in de Jaarbeurshallen te Utrecht. Wij staan samen met Aire Fresh Systems en PB International in hal 10 op stand B0.54. Wij hopen u daar te ontmoeten!

30 november 2017
HomEvap is aanwezig op het congres van The New Builders. Meer informatie over het congres? Klik hier. Op de Innovatiemarkt laten wij de HomEvap Bevochtger zien.

25 oktober 2017
Een gezond duurzaam gebouw draagt bij aan de gezondheid, het welbevinden en productiviteit van de medewerkers. Lees hier het artikel.

16 oktober 2017
WIJ ZIJN VERHUISD!! HET NIEUWE ADRES IS KERKENBOS 1334, 6546 BG NIJMEGEN!

28 september 2017
HomEvap heeft gepitcht tijdens de Green Buildings Innovation Challenge 2017 georganiseerd door CFP en de ABN AMRO op 27 september. Bekijk de pitch hier.

1 augustus 2017
Bas Douma van Bascommunicatie ondersteunt HomEvap met name bij de organisatie en uitvoering van de communicatie en marketing. Onder andere met marktverkenning, contentstrategie en presentaties.

31 mei 2017
Het artikel uit InstallatieTotaal over de producten van HomEvap. Klik hier.

8 maart 2017
HomEvap Koeler wordt getoond in het programma Bouwen aan de Toekomst in het item over de woningen van Earth and Ethernity

1 november 2016
HomEvap Combi Comfort wordt meegenomen in het concept EQ Zero. Comfortabel wonen met nul op de meter.