koelt
bevochtigt
gezonder binnenklimaat
energiezuinig
  • Direct aan te sluiten op de WTW of niet zichtbaar geplaatst
  • Werkt automatisch
  • Minimaal onderhoud
  • Lage gebruikskosten

Energiezuinige luchtbevochtiger en koeler

De innovatieve bevochtiger van HomEvap verhoogt het comfort in elke leef- en werkomgeving en zorgt voor een gezond binnenklimaat. Nooit meer prikkende ogen, geïrriteerde neus of statische elektriciteit vanwege droge lucht. Mensen met astma hebben veel baat bij een goede luchtbevochtiger. HomEvap reduceert stof en zorgt voor een constante en gezonde luchtvochtigheid in de woon- en werkomgeving. Daarnaast beschermt een goede luchtvochtigheid uw meubilair, kostbare kunst, houten vloeren en muziekinstrumenten.

Veilig en gezond
De bevochtiger is standaard uitgerust met een heater voor meer rendement en een legionellafilter voor een veilig en gezond binnenklimaat. Direct aan te sluiten op iedere WTW of als stand alone uitgerust met een fanbox.

Aangenaam binnenklimaat
Kunt u uw leef- of werkomgeving niet goed koelen, dan is de HomEvap Koeler de uitkomst. Dit duurzame apparaat zorgt in elke woon- en werkomgeving voor voldoende koeling voor een aangenaam binnenklimaat waardoor u bijvoorbeeld weer lekker kunt slapen tijdens de warme zomerse periode.

Besturing
De units worden standaard geleverd met een bedieningspaneel. Ze kunnen ook middels Modbus, Bacnet, 0-10Volt en aan/uit contact aangestuurd worden.

Nieuws

Maart 2019
Heeft u een houten vloer? Lees hier het belang van een goede luchtvochtigheid in de woning!

Maart 2019
De ISH is van 11 tot en met 15 maart in Frankfurt. Dit is de grootste beurs in Europa op het gebied van sanitair, ventilatie en verwarming. Onze Duitse dealer Rotasystem zal de HomEvap Bevochtiger presenteren op deze beurs.

November 2018
Waarom bevochtigen? Bekijk de presentatie hier

Oktober 2018
Wij hebben op de Vakbeurs Energie gestaan. Een kleine compilatie met interview vindt u hier.

April 2018
De producten zijn opgenomen in de bibliotheek van Bouwconnect! 100% BIM, export naar Revit, AutoCad, IFC en ASD voor Adomi.

Maart 2018
Wij hebben een lange periode van griep gehad. Niet gek met de koude, droge dagen. Lees hier hoe een goede luchtvochtigheid de verspreiding van het griep influenza kan verminderen.

25 oktober 2017
Een gezond duurzaam gebouw draagt bij aan de gezondheid, het welbevinden en productiviteit van de medewerkers. Lees hier het artikel.

28 september 2017
HomEvap heeft gepitcht tijdens de Green Buildings Innovation Challenge 2017 georganiseerd door CFP en de ABN AMRO op 27 september. Bekijk de pitch hier.

31 mei 2017
Het artikel uit InstallatieTotaal over de producten van HomEvap. Klik hier.

8 maart 2017
HomEvap Koeler wordt getoond in het programma Bouwen aan de Toekomst in het item over de woningen van Earth and Ethernity