koelt
bevochtigt
gezonder binnenklimaat
energiezuinig

Bent u op zoek naar luchtbevochtigers en koelers voor in uw woning of kantoor? Dan vindt u die zeker bij HomeEvap. Wij bieden u de juiste installatiesystemen aan die bij uw wensen passen. Onze bevochtigers zijn legionellaveilig en energievriendelijk. Daarnaast worden ze direct aangesloten op een WTW-installatie en worden ze hiermee vrijwel onzichtbaar gemaakt.

Een betere gezondheid dankzij een gezond luchtklimaat

Verbeter het comfort en het binnenklimaat thuis of op kantoor door te kiezen voor onze bevochtigers. Onze bevochtigers zijn efficiënt en voorkomen de volgende problemen:

  • Prikkende ogen
  • Geïrriteerde neus
  • Statische elektriciteit
  • Krakende vloeren
  • Snel vals wordende instrumenten

Herkent u de bovenstaande klachten? Dan raden wij u zeker aan om een luchtbevochtiger te bestellen.

Veilig en gezond

De automatisch werkende luchtbevochtiger is standaard uitgerust met een heater voor meer rendement en de gepatenteerde legionellafilter LegioSafe zorgt voor een veilig en gezond binnenklimaat op kantoor, thuis of bijvoorbeeld in de babykamer. De luchtbevochtiger is direct aan te sluiten op iedere WTW (warmteterugwininstallatie) of enkel als luchtbevochtiger met een fanbox. Hierbij vindt géén condensatie plaats in de kanalen.

Aangenaam binnenklimaat

Kunt u uw leef- of werkomgeving niet goed koelen? Dan is de energiezuinige HomEvap Koeler de uitkomst. Dit duurzame apparaat zorgt in elke woon- en werkomgeving voor voldoende koeling in een aangenaam binnenklimaat. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld weer lekker slapen of beter werken tijdens de warme, zomerse periode.

Besturing

De luchtbevochtiger en koeler worden standaard geleverd met een bedieningspaneel. Ze kunnen ook middels Modbus, Bacnet, 0-10Volt en het aan/uit-contact worden aangestuurd.

Bestel nu uw bevochtiger of koeler

Bent u geïnteresseerd in een van onze bevochtigers of koelers voor het tot stand brengen van een gezonder leef- en werkklimaat? Bestel ze dan via onze dealer of Ventilatieland.nl. Heeft u vragen met betrekking tot uw bestelling of iets anders? Neem dan contact op met onze vestiging in Nijmegen. Wij helpen u altijd graag verder.