koelt
bevochtigt
gezonder binnenklimaat
energiezuinig

Crowdfunding is geslaagd

Wij danken iedereen die ons gesteunt heeft op welke manier dan ook met deze crowdfunding! Wij zullen u via de pagina op de hoogte houden van de ontwikkelingen!!

In Nederland is het slecht gesteld met de luchtvochtigheid in het gemiddelde huishouden of op de gemiddelde werkplek. Deze is vaak uit balans waardoor er te droge lucht circuleert. Hierdoor ervaren duizenden mensen lichamelijke klachten waaronder droge ogen, geïrriteerde luchtwegen of zelfs een jeukende huid. Dit zijn onnodige klachten; klachten die wij kunnen verminderen of zelfs verhelpen.

Wij, Judith en Bengt, zijn HomEvap: wij bedenken, ontwikkelen en produceren innovatieve luchtbevochtigers en koelers die het leven van veel mensen een stuk aangenamer te maken. Mensen die bijvoorbeeld last hebben van Astma of COPD. Onze systemen zijn eenvoudig in gebruik, eenvoudig te integreren, legionellaveilig en onderhoudsvriendelijk. Wij geloven dat onze producten het verschil kunnen maken in het leven van veel mensen. Maar daar vragen wij jullie hulp bij, samen komen we namelijk verder.

Via deze link vind je meer informatie en de link naar het crowdfund platform.