koelt
bevochtigt
gezonder binnenklimaat
energiezuinig

Kantoren

Is de luchtvochtigheid niet op orde in uw kantoor en wilt u deze verhogen? Bij HomEvap vindt u altijd de perfecte luchtbevochtiger voor iedere ruimte. Wij hebben verschillende bevochtigers die het werken op kantoor een stuk aangenamer maken en u bovendien verlichten van klachten veroorzaakt door een lage luchtvochtigheid. Onze systemen zijn energiezuinig en prijstechnisch interessant.

Kies voor betere luchtvochtigheid en minder allergische reacties op kantoor

Merkt u dat uw personeel vaak last heeft van droge ogen, een pijnlijke neus, een geïrriteerde keel of zelfs astma? Dan is de lucht in uw kantoor waarschijnlijk te droog. De oplossing voor dit probleem is om de relatieve luchtvochtigheid in uw kantoorruimte te verhogen. Middels een luchtbevochtiger verhoogt u de luchtvochtigheid zonder grote investeringen te doen.

Comfort en gezondheid

Een goed binnenklimaat zorgt voor meer comfort. Daarnaast wordt het ziekteverzuim verlaagt en de productiviteit van uw medewerkers verhoogt. Er zijn meerdere factoren die daar een rol in spelen, zoals ventilatie, licht én een goede relatieve vochtigheid. Volgens een studie van de Harvard-universiteit is luchtvochtigheid een van de negen factoren die bijdraagt aan een gezonde werksfeer op kantoor. De bevochtigers uit ons assortiment hebben een veilige en optimale werking door het gepatenteerde legionellafilter en de ingebouwde verwarmer. Daarnaast is het systeem simpel te monteren tussen de bestaande luchtkanalen op kantoor. Op die manier is het mogelijk om alleen daar waar het nodig is, bevochtigd en gekoeld worden.

Plaats vandaag nog uw bestelling

Kies vandaag nog voor een betere luchtvochtigheid voor u en uw werknemers op kantoor. Komt u er niet uit of heeft u een specifieke vraag? Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een e-mail via info@HomEvap.com. Wenst u liever te bellen? Ook dat is mogelijk. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 024 - 355 60 59. Natuurlijk is het ook mogelijk om op afspraak langs te komen in onze vestiging in Nijmegen.