koelt
bevochtigt
gezonder binnenklimaat
energiezuinig

Kantoren

Is de luchtvochtigheid niet op orde in uw kantoor en wilt u deze verhogen? Bij HomEvap vindt u de luchtbevochtiger voor een kleine of grote ruimte. Wij hebben verschillende bevochtigers die het werken een stuk aangenamer maken en u bovendien verlichten van klachten veroorzaakt door een lage luchtvochtigheid. Onze bevochtigers zijn energiezuinig en prijstechnisch interessant voor u.

Kies voor betere luchtvochtigheid en minder allergische reacties op kantoor

Merkt u dat uw personeel vaak klachten heeft over droge ogen, een pijnlijke neus of geïrriteerde keel? Of zelfs astma? Dan is de lucht in uw kantoor waarschijnlijk te droog. De oplossing voor dit probleem is om de relatieve luchtvochtigheid te verhogen middels een luchtbevochtiger voor uw kleine of grote kantoorruimte. U kunt de luchtvochtigheid verhogen zonder dat er grote investeringen gedaan hoeven te worden.

Comfort en gezondheid

Een goed binnenklimaat zorgt voor meer comfort. Het verlaagt het ziekteverzuim en verhoogt de productiviteit van uw medewerkers. Er zijn meerdere factoren die daar een rol in spelen, zoals ventilatie, licht én een goede relatieve vochtigheid. Volgens een studie van de Harvard-universiteit is luchtvochtigheid een van de negen factoren die bijdraagt aan een gezonde werksfeer op kantoor. De bevochtigers van HomEvap hebben een veilige en optimale werking door het gepatenteerde legionellafilter en de ingebouwde verwarmer. Daarnaast is onze luchtbevochtiger voor een kleine en grote ruimte op kantoor simpel te monteren tussen de bestaande luchtkanalen. Op die manier is het mogelijk om alleen daar waar het nodig is bevochtigd en gekoeld worden.

Bestel vandaag nog uw luchtbevochtigers

Kies vandaag nog voor een betere luchtvochtigheid op kantoor voor u en uw werknemers. Bestel een luchtbevochtiger voor uw kleine of grote kantoorruimte eenvoudig online. Komt u er niet uit of heeft u een andere vraag? Vul dan het contactformulier in of stuur ons een e-mail via info@HomEvap.com. Wenst u liever te bellen? Ook dat is mogelijk. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 024 - 355 60 59. Het is natuurlijk mogelijk om op afspraak langs te komen in onze vestiging in Nijmegen.