koelt
bevochtigt
gezonder binnenklimaat
energiezuinig

Appartementencomplexen

Heeft van prikkende ogen, een pijnlijke neus of keel, een droge huid, of statische schokken? Of merkt u dat u meer last van astma krijgt? Dan is de lucht in uw appartement waarschijnlijk te droog. Een te droge lucht in uw woning levert niet alleen gezondheidsklachten op, maar ook krimpende en krakende vloeren. En beschadigingen (scheuren/krimp) aan uw kunst en antiek.

Comfort en energiezuinig
De oplossing luidt: verhoog de luchtvochtigheid in uw appartement. De energiezuinige HomEvap zorgt voor een verhoging van de luchtvochtigheid in uw woning, waardoor de klachten afnemen en uw gevoel van comfort toeneemt.

Innovatief verkoelen en bevochtigen
Appartementen met een WTW-installatie (Warmte Terug Win-installatie) hebben een centraal aanzuigkanaal, dat lang warm blijft doordat de constructie warmte opneemt. Hierdoor is het vaak te warm in de woning, vooral in de zomer.

Een WTW zonder bypass (een WTW waarin s ’avonds de lucht niet door de warmtewisselaar gaat maar er erlangs zodat deze niet wordt opgewarmd) verwarmt de koele buitenlucht met de opgeslagen warmte uit de woning. Die warme lucht wordt vervolgens weer in uw woning geblazen, terwijl u juist meer verkoeling wil. De innovatief HomEvap is de perfecte oplossing. Hij verkoelt en bevochtigt de lucht, waardoor u bijvoorbeeld in een aangenaam koele slaapkamer kunt slapen.