koelt
bevochtigt
gezonder binnenklimaat
energiezuinig

AstmapatiŽnten

Luchtbevochtiger voor de gezondheid

Bent u geïnteresseerd in het bestellen van een luchtbevochtiger ter verbetering van uw gezondheid en het voorkomen van verkoudheid en besmetting met virussen en bacteriën? Bij HomEvap vindt u wat u zoekt. Wij bieden u de juiste luchtbevochtigers die makkelijk te installeren zijn, lang meegaan en goed zijn voor uw gezondheid.

Kies voor een luchtbevochtiger voor een optimale gezondheid

Ook mensen met gezonde longen kunnen last krijgen van hoofdpijn en vermoeidheid bij een slecht binnenklimaat. Maar voor astmapatiënten is een gezond binnenklimaat helemaal belangrijk. Bij een slecht binnenklimaat is er namelijk risico op klachten zoals benauwdheid, hoofdpijn, geïrriteerde slijmvliezen en concentratieproblemen.

Creëer een gezond binnenklimaat

De energiezuinige HomEvap helpt bij het verbeteren van het binnenklimaat. Het voegt vocht toe aan te droge lucht en werkt reducerend tegen luchtvervuiling. Dat vermindert de kans op ontstekingen van de luchtwegen. U kunt weer vrijer ademen en voelt zich een stuk prettiger. U vindt bij ons luchtbevochtigers voor:

  • op kantoor
  • in uw woning
  • of specifiek voor de babykamer. Op deze manier is de lucht aangenaam en wordt verkoudheid door besmetting met virussen en bacteriën bestreden dankzij de juiste luchtbevochtiger voor u.

Goede luchtvochtigheid voor kinderen

Wenst u een luchtbevochtiger aan te schaffen voor een kinderdagopvang? Dan is dat ook mogelijk en dat raden wij ook aan. De luchtkwaliteit (zonder luchtbevochtiger) in scholen of in de kinderdagopvang kan een risico betekenen voor de gezondheid van kinderen en hun leerprestaties. Benauwde lokalen, stoffige ruimtes, beslagen ramen of bedompte lucht zijn vaak factoren die de gezondheid van kinderen en hun leerprestaties in de weg zitten. Herkent u deze factoren in uw kinderdagopvang of school en wilt u de luchtkwaliteit aanzienlijk verbeteren? Kies dan voor het voorkomen van verkoudheden door bestemming met virussen en bacteriën bij kinderen door te kiezen voor een luchtbevochtiger.

Bestel een energiezuinige luchtbevochtiger

Wilt u uw gezondheid verbeteren en een luchtbevochtiger bestellen die virussen, bacteriën en verkoudheid voorkomt? Bestel dan uw luchtbevochtiger via onze dealer of Ventilatieland.nl. Heeft u een andere vraag? Bekijk dan onze antwoorden op de meest gestelde vragen. U kunt ook contact opnemen met onze experts in Nijmegen. Dit kan via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@HomEvap.com. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 024 - 355 60 59.