koelt
bevochtigt
gezonder binnenklimaat
energiezuinig

Woonhuizen, houtskeletbouw & passiefbouw

Binnenklimaat van uw woning

Denkt u door het binnenklimaat van uw woning last te hebben van prikkende ogen, pijnlijke neus of keel, droge huid en statische schokken? Of misschien wel meer last van astma? Dan is de lucht in uw woning waarschijnlijk te droog. Een te droge lucht in uw woning levert niet alleen gezondheidsklachten op, maar ook krimpende en krakende vloeren. Onze bevochtigers zijn energiezuinig en scherp geprijsd.

Comfortabel en gezond wonen dankzij een goed binnenklimaat van uw woning

De oplossing tegen een slechte luchtkwaliteit is het verhogen van de luchtvochtigheid in uw woning. Hiervoor hebben wij de HomEvap ontwikkeld. HomEvap zorgt voor verhoging van de luchtvochtigheid in uw woning waardoor de klachten van bijvoorbeeld allergieën afnemen en het gevoel van comfort verhoogd wordt.

Innovatief en onzichtbaar

Heeft u een woning met een warmteterugwininstallatie? Dan is de HomEvap Bevochtiger, Koeler of Combi Comfort voor u van toepassing. Deze modellen worden direct aangesloten op de WTW-installatie en zijn dus niet zichtbaar in uw woning. Heeft u geen WTW-ventilatie systeem? Dan is de HomEvap Direct voor u van toepassing.

Houtskeletbouw en passiefbouw

Een goede luchtvochtigheid is belangrijk en dat ziet u dan ook terug bij houtskeletbouw. Houtskeletbouw en passiefbouw hebben een langere levensduur en zijn dus duurzaam.

Juist de bewoners van een houtskeletbouw en passiefbouw hebben graag een behaaglijk klimaat tegen minimale energiekosten. Hun woningen zijn zeer goed geïsoleerd en voorzien van een ventilatiesysteem. Om nadelige gevolgen van uitzetting en krimp van de houten onderdelen te voorkomen, heeft juist dit type woningen baat bij een goede luchtvochtigheid. HomEvap verlengt de levensduur van deze woningen en verbetert het binnenklimaat ervan door de luchtvochtigheid op het juiste peil te houden.

Neem contact met ons op of bestel direct

Heeft u een vraag over het creëren van een comfortabel binnenklimaat voor uw woning? Neem dan contact op met onze specialisten in Nijmegen. Vul ons contactformulier in of bel ons via 024 - 355 60 59. Wilt u liever een e-mail sturen? Dan kan via info@HomEvap.com. Wij helpen u graag verder.