Heeft u last van prikkende ogen, een pijnlijke neus of keel, een droge huid, of statische schokken? Of merkt u dat u meer last van astma krijgt? Dan is de lucht in uw appartement waarschijnlijk te droog. Een te droge lucht in uw woning levert niet alleen gezondheidsklachten op, maar ook krimpende en krakende vloeren. Dan is de lucht te droog!
Krijgt u de warmte niet meer uit het appartement? Dan heeft HomEvap de oplossing!

Gezond en comfortabel binnenklimaat

Heeft van prikkende ogen, een pijnlijke neus of keel, een droge huid, of statische schokken? Of merkt u dat u meer last van astma krijgt? Dan is de lucht in uw appartement waarschijnlijk te droog. Een te droge lucht in uw woning levert niet alleen gezondheidsklachten op, maar ook krimpende en krakende vloeren. En beschadigingen (scheuren/krimp) aan uw kunst en antiek.

Comfort en energiezuinig
De oplossing luidt: verhoog de luchtvochtigheid in uw appartement. De energiezuinige HomEvap zorgt voor een verhoging van de luchtvochtigheid in uw woning, waardoor de klachten afnemen en uw gevoel van comfort toeneemt.

Doordat appartementen steeds beter geïsoleerd worden is het steeds moeilijker om in de zomer de warmte kwijt te kunnen. Door de toepassing van de HomEvap Koeler kunt u de oververhitting uitstellen en het comfort verhogen in het appartement.

Eindhoven,,The,Netherlands,,June,29th,,2021.,Vertical,Garden,Tower,With

Innovatief en onzichtbaar

De producten van HomEvap zijn innovatief, duurzaam en op de toekomst gericht. Er wordt gebruik gemaakt van de meest oude vorm van koelen en bevochtigen maar gestoken in een uiterst modern jasje en toe te passen op de nieuwste technieken.

Er zijn 3 producten die direct te monteren zijn op de luchtkanalen van de WTW:

Is er geen WTW aanwezig of is het volume te laag voor een comfortabel resultaat? Dan is dit product ideaal:

Muziekinstrumenten

Beschermt houten vloeren, kostbare kunst en muziekinstrumenten

Om nadelige gevolgen van uitzetting en krimp van de houten onderdelen te voorkomen, hebben houten producten, zoals de houten vloer, baat bij een goede luchtvochtigheid. HomEvap verlengt de levensduur van de vloeren, beschermt kostbare kunst en muziekinstrumenten worden minder snel vals. Het binnenklimaat ervan door de luchtvochtigheid op het juiste peil te houden.

pl_PLPolish