Terugblik HomEvap op Vakbeurs Energie 2023

Terugblik HomEvap op Vakbeurs Energie 2023

Terugblik HomEvap op Vakbeurs Energie 2023

Terugblik HomEvap op Vakbeurs Energie 2023! 🙌

We kijken met veel plezier terug op onze 3 dagen op de Vakbeurs Energie 2023. Vele bezoekers wisten onze stand te vinden. In de gesprekken met hebben we gemerkt dat onze standbezoekers veel interesse hebben in onze oplossingen voor een goede veilige bevochtiging in woningen en gebouwen. Zo ontstonden er mooie gesprekken met gebruikers, installateurs en opdrachtgevers en konden veel vragen direct beantwoord worden.

Ook was het een prachtige gelegenheid om ons nieuwe product THE VERTICAL te laten zien en het verschil uit te leggen tussen de bestaande HomEvap Horizontal Bevochtiger en Koeler en de nieuwe Vertical.

De belangrijkste kenmerken van de HomEvap Vertical:

➡️ Eenvoudige verticale installatie op WTW-systemen
➡️ Eenvoudige “no tools DIY” onderhoud
➡️ Geschikt voor maximaal 750m3/h luchtstroom
➡️ Modern design maakt een zichtbare installatie mogelijk
 
Naast the Vertical presenteerden wij ook de technische verbeteringen van de HomEvap Horizontal uitvoering: strakkere kabelklemmen, een geïntegreerde beschermingsrooster en de optie voor een verwarmingsvermogen van maxx 1500 Watt. 
 
Ga de strijd aan met droge winters en warme zomers met een optimale luchtvochtigheid en een energiezuinige koeling. Ontdek de producten van HomEvap. Meer weten over bevochtiging: Alles over bevochtiging
 

sl_SISlovenian