HomEvap aanwezig op Vakbeurs Energie 2023

HomEvap aanwezig op Vakbeurs Energie 2023

HomEvap op Vakbeurs Energie 2023

Ook dit jaar zijn wij aanwezig op de Vakbeurs Energie. Deze vindt plaats van 10 oktober tot en met 12 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch. Wij staan in Hal 3 stand F022. 

Als de producent en ontwikkelaar van dé luchtbevochtigers en koelers op de WTW ventilatiesystemen introduceren wij een nieuw model; The Vertical!

Kenmerken & voordelen:

  • Lagere installatiekosten door eenvoudige VERTICALE montage op de WTW 
  • NO TOOLS DIY onderhoud Feature
  • Geschikt tot 750m3/u luchtvolume
  • Zichtbare montage mogelijk door NEW modern design

De HomEvap producten zorgen ervoor dat uw binnenklimaat optimaal is, 365 dagen per jaar. In de winter door een gezonde luchtvochtigheid te realiseren en in de zomer door verkoeling te creëren tegen het LAAGSTE energieverbruik. 

De bevochtigers en koelers van HomEvap bestrijden de te droge en te warme lucht in de woning of kantoorpand op de meest kostenefficiënte manier, volledig automatisch en ook nog eens uit het zicht, namelijk gemonteerd tussen de luchtkanalen van een ventilatiesysteem!

De luchtbevochtiger zorgt voor een gezonde luchtkwaliteit door vocht aan de lucht toe te voegen, waardoor droge luchtproblemen zoals een droge huid, geïrriteerde luchtwegen en statische elektriciteit verleden tijd zijn.  Omdat HomEvap werkt volgens het adiabatisch verdampingsproces, maken we in de zomer van uw Warmtewisselaar een Koude wisselaar, waardoor het binnenklimaat aangenamer blijft, tijdens de warme zomerdagen.

De HomEvap producten Horizontal en Vertical maken iedere plaatsing mogelijk. Er is geen excuus om het niet optimaal in huis te hebben!

Bezoek onze stand: standnr. Hal3.F022, voor Live informatie en een kortingscode!

P.S. wij laten niet alleen een prototype van het nieuwe model, the Vertical, zien. Maar ook de verbeterde behuizing van het huidige, Horizontal, model.  En er is nieuws te melden over de indirect adiabatische koeling toepassing en de NTA8800 toepassing. 

Kortom voldoende redenen om even langs te komen. Klik op deze link om je direct èn gratis in te schrijven: https://www.databadge.net/nrgy2023/reg/ene/?link=3184a4e29a9344c111c0&lan=NL

Team HomEvap

nl_NLDutch