Over ons
Creatief & Betrokken

Wie zijn wij?

Aire Fresh Systems adviseert, levert en installeert al bijna 30 jaar systemen voor een optimale luchtbevochtiging en adiabatische koeling. Met de opgebouwde kennis en expertise door de jaren heen helpen wij jou bij het vinden van een passende oplossing voor jouw uitdaging op bevochtiging- en/of koelingsgebied. Wij adviseren jou graag op maat.

Missie & Visie

De grote motor achter Aire Fresh Systems is Bengt Cornelissen. Wil je weten hoe Aire Fresh Systems is ontstaan? Met Aire Fresh Systems wil hij het belang van luchtbevochtiging onder de aandacht brengen, vanwege de energiebesparende en levensstandaard verhogende aspecten. En ook om te zorgen voor een betere people-planet-profit balans.

Ons team

De jarenlang opgebouwde kennis en expertise zorgen er samen met Bengt’s creativiteit voor, dat wij constant op zoek zijn naar de beste oplossing voor de klantvraag. Hiervoor combineren wij bestaande bewezen technologieën met onbekende of nieuwe ideeën en technieken. Deze ervaring is opgedaan in de zuurstoftechnologie voor voedingsmiddelenindustrie en retail, luchtbehandeling systemen voor horeca, kantoren, productie-industrie, cleanrooms en datacenters.
De jarenlange samenwerking en verbintenis met internationale leveranciers en producenten van luchtbevochtigingsapparatuur zorgen ervoor dat wij de beschikking hebben over informatie van internationale trends op het gebied van regelgeving, onderzoek, nieuwe technieken, etc.

Voordelen gebruik HomEvap

Links komt het animatie filmpje In dit tekstvlak uitleg wat in het filmpje te zien is

Heb je vragen? Wij helpen je graag!

Waar staat Aire Fresh Systems voor?

Producten, toepassingen en services

Producten
Alles over het realiseren van de juiste luchtvochtigheid
🡪​​
Toepassingen
Alles over de meest duurzame, natuurlijke vorm van koeling
🡪​​
Services
Alles over advies, onderhoud & onderdelen
🡪​​

Laatste nieuws

nl_NLDutch