HomEvap neemt deel aan NCVP-evenement 15 april. Kom jij ook?

HomEvap neemt deel aan NCVP-evenement 15 april. Kom jij ook?

NVCP-evenement voor houten vloeren, vloerverwarming en luchtbevochtiging

HomEvap aanwezig op het NCVP-evenement 15 april. Kom jij ook?

 Wij zijn aanwezig op het NVCP*-evenement dat 15 april a.s. wordt gehouden in de Woonindustrie in Nieuwegein. Hier komen vakmensen, leveranciers en experts uit de vloerverwarming- en parketvloerenindustrie samen voor een dag van netwerken, samenwerking & innovatie.

Dus, of je nu een aannemer, installateur, designer of parketspecialist bent, deze dag biedt jou de kans om de nieuwste ontwikkelingen in de branche te ontdekken, waardevolle inzichten op te doen en te netwerken met gelijkgestemde professionals.

Je wordt als bezoeker de hele dag in de watten gelegd met lekkere drankjes en hapjes. Én we sluiten de dag feestelijk af met een borrel. Dit geeft je een unieke kans om de nieuwe contacten te maken en deze nog wat beter te leren kennen.

Er zijn diverse stands waar leveranciers, zoals HomEvap, hun nieuwste producten laten zien.

Daarnaast zijn er een aantal interessante, interactieve lezingen over de combinatie van parket en vloerverwarming:

Bengt Cornelissen, de eigenaar van HomEvap is gepassioneerd over een gezond binnenklimaat. In zijn lezing legt hij uit wat ventilatie precies is, waarom je moet ventileren, wat de link is met energie en houten vloeren en hoe je het binnenklimaat kunt verbeteren.

Ruud Verbraak heeft in 2023 het rapport ‘parket op warmtewin installaties’ geschreven en vertelt hier meer over.

Pablo van de Lugt is gepassioneerd over duurzaam bouwen. Hij schreef o.a. de boeken ‘Tomorrows timber‘ en ‘Booming Bamboo‘. Tijdens zijn seminar zal hij ons bijpraten over de laatste ontwikkelingen op het gebied van Bamboe.

Marijn Beekman is technisch secretaris bij de Vereniging Warmtepompen. Hij neemt je tijdens zijn presentatie mee in de verschillende typen warmtepompen.

Kom jij ook naar dit evenement op 15 april in Nieuwegein? De toegang is gratis voor zowel entree, het volgen van seminars, eten en drinken en de gezellige netwerkborrel aan het eind van de dag.

Aanmelden is noodzakelijk en doe je via https://www.eventbrite.com/e/tickets-ncvp-2024-nederlandse-contactdag-vloerverwarming-en-parket-773763055127?aff=oddtdtcreator.

*NVCP = Nederlandse Contactdag Vloerverwarming en Parket georganiseerd door de Parket en vloerverwarming

nl_NLDutch