koelt
bevochtigt
gezonder binnenklimaat
energiezuinig

Wat is de HomEvap?

Optimale luchtbevochting

Luchtbevochtiger en koeler

Vindt u comfort in uw woning belangrijk? Dat warme, behaaglijke, veilige gevoel van thuis? Dat comfort kunt u natuurlijk op meerdere manieren realiseren. Bijvoorbeeld met een mooi interieur, die lekkere bank, een mooie houten vloer. Maar wist u dat een binnenklimaat ook bijdraagt aan comfort?

Merkt u dat u thuis last heeft van prikkende ogen, een pijnlijke neus of keel, een droge huid of statische schokken? Of merkt u dat u meer last van astma krijgt? Dan is de lucht in uw woning waarschijnlijk te droog.

Een te droge lucht in uw woning levert niet alleen gezondheidsklachten op, maar ook krimpende en krakende vloeren. Of beschadigingen (scheuren/krimp) aan uw kunst en antiek.

Te droge lucht is een probleem in veel gezinnen. Vooral bewoners van woningen met een WTW-installatie (Warmte Terug Win-installatie), of een ander ventilatiesysteem zoals een balansventilatie, ervaren vaak dit probleem.

De oplossing luidt: verhoog de luchtvochtigheid in huis.

Speciaal hiervoor ontwikkelden wij de HomEvap. De energiezuinige HomEvap zorgt voor een verhoging van de luchtvochtigheid in uw woning, waardoor de klachten afnemen en uw gevoel van comfort toeneemt.

De HomEvap heeft door zijn adiabatische principe een groot bijkomend voordeel; het verkoelt de lucht naar de woning in de warme zomer en het versterkt de werking van nachtkoeling. Dit is vooral in appartementen en voor ouderen en zieken zeer aangenaam.

Voordelen

De HomEvap:

  • vermindert gezondheidsklachten;
  • verhoogt het gevoel van comfort;
  • heeft een verkoelend effect in de zomer;
  • beschermt uw kostbare houten vloer, antiek en kunst;
  • reduceert stof;
  • is niet zichtbaar;
  • werkt automatisch.

Wilt u weten welk model geschikt voor u is? Klik hier. Of download hier de brochure.